Certificat energètic: què és i quan em farà falta.

Certificat energètic: què és i quan em farà falta


No tots saben que des del passat 1 de juny, en compliment del RD 235/2013 de 5 d’abril, tot propietari que vullga vendre o llogar la seua vivenda ha de tindre el certificat d’eficiència energètica. Si la teua vivenda s’ha construït després del 2007 el teu promotor deuria haver-te’l donat amb la escriptura, però molts no ho han inclós.

Què és el certificat energètic? És un document que inclou la qualificació de l’eficiència i consum d’un edifici o part d’este (vivenda, local, oficina, etc).
Si no el tens quan vages a llogar o vendre la vivenda, pots rebre multes amb sancions de tres tipus: una lleu, una altra greu i una molt greu amb quanties que van des dels 300 euros fins als 6000 euros.
Però no sempre que canvies d’ inquilí o renoves contracte amb l’anterior en el cas de lloguer, has de tornar-ho a demanar. El certificat energètic té una validesa de 10 anys.

Molts de vosaltres estareu pensant en el que pot costar. Tot depen de la finalitat de certificat. No és el mateix el certificat per a una empresa que per a una vivenda. Els paràmetres i càlculs canvien.

NEM compta amb una arquitecta professional i seria per a que no tingues sorpreses amb el teu certificat. I oferim preus competitius.
Sol·licita’ns informació i et cridarem per a fixar una cita i visitar el teu immoble. Obtindràs un certificat segur, professional i ràpid.www.nemcoopv.com

One thought on “Certificat energètic: què és i quan em farà falta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *