6 raons per les que voldràs tindre presència en Internet?

6 raons per les que voldràs tindre presència a Internet

 

Hi han moltes raons per les que una empresa deuria ser marca també a la xarxa. Et mostrem les 6 raons que al nostre parèixer, són les més importants:

  1. Solució al problema de forma immediata. Som molts els que davant d’ un dubte acudim al que anomenen «San Google» per trobar la solució el més aviat possible. Problema laboral? Internet. Problema de salut? Internet. Problema de moda? Internet. Problema amb on anar a sopar? Internet. Problema amb l’esport? La mascota? Els deures? Feina? Diners? Política? Oci? Si, sempre tirem mà d’Internet. Aleshores, per què la teua empresa no està ja donant possibles solucions al consumidor?
  2. Jornada 24 hores de portes obertes. Si tots tirem mà d’internet, ho fem perquè dona igual l’hora, l’horari. Pots mostrar els teus serveis o productes 24 hores del dia sense passar nits de son. Açò és ser visible.
  3. Increment de clients potencials. Quan diguem tots, som tots, tant el nostre veí com la tia Pepita de Benifaió. Si el que dones és el que necessita el potencial consumidor, ja tens mig camí fet.
  4. 4. Publicitat efectiva. I a més, amb poc pressupost. Les xarxes socials són el millor exemple per a explicar-ho. És com millor funciona el boca-a-boca però de manera visual.
  5. Generar confiança és fidelitzar el client. Poder parlar de tu a tu, respondre de manera immediata, oferir nous productes i aconsellar de manera pròxima al consumidor, et donen un avantatge enorme front altres empreses sense presència en internet.
  6. Houston, we have a problem. Al ser tot tan viral, podem reconèixer errors als nostres productes o serveis abans de que siga massa tard, corregir-los i redissenyar un nou pla de màrqueting.


En definitiva, estar en les xarxes i a internet és augmentar la visibilitat de la empresa, els clients potencials i poder analitzar en temps real la resposta dels teus serveis i productes per poder treballar per a avançar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *