Vas a vendre la teua casa i a reinvertir en altra?

Vas a vendre la teua casa i a reinvertir en altra? 

 
 
   En NEM ens preocupem pels nostres clients i hui ens hem alsat pensant en totes aquelles persones que estan pensant en vendre la seua casa i comprar una altra. És quan sorgixen molts dubtes sobretot en relació a qüestions d'impostos, retencions, part que li toca al venedor i part que li toca al comprador, si hi ha hipoteca associà... 
 

  Més d'un de nosaltres ens hem trobat en aquesta situació i peguem bacs buscant respostes en internet, llibres, notícies, articles de premsa... I el resultat es un mareig de dades i xifres que no ens porten a cap lloc.

El millor és anar a una persona que sàpiga com està el mercat i com funcionen les administracions i bancs per previndre futurs problemes.

   Per primer, estos són els impostos i gastos que es tenen que tindre en conter:

   1. Plusvàlua municipal.

   2. Plusvàlua d'Hisenda.

   3. Cancel·lació d'hipoteca, si hi ha.

   4. Gastos de notaria.

Les plusvàlues van en relació al seu valor i has de tindre en conter que són relatius i els marquen la administració pública, i són recurribles.

   La cancel·lació d'hipoteca els té que asumir el venedor i els gastos de notaria, el comprador però poden haver-hi altres factors que facen un poc més complicat aquest assumpte.

   Altres factors que també has de tindre presents, són el certificat energètic de la teua vivenda i de l'estat en el que està.

   El primer factor és fonamental tant com si vas a vendre la casa com si vas a llogar-la. Bàsicament, segons el RD 235/2013 de 5 d’abril, tot propietari que vullga vendre o alquilar una vivenda pròpia, ha de tindre un document amb la qualificació de l'eficiència i consum de l'immoble en concret. Si vols més informació, visita el post dedicat a este punt: Certificat energètic: què és i quan em farà falta.
   El segon factor és ficar la teua casa en escena, home staging, important per tal d'aconseguir vendre la teua vivenda per un preu raonable i acord al que demanes. Et convidem que li pegues una miradeta a la nostra sol·lució NEM: HOME STAGING per a particulars.

   En NEM t'assessorem 100% i t'aconsellem per a que no pagues de més, evites sorpreses d'última hora i tragues rentabilitat al teu immoble.

Passa't per la nostra oficina i t'atendrem molt gustosament.

 
 
www.nemcoopv.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *